Αποτέλεσμα εικόνας για etwinning

          Αποφοίτηση 2016

             Αποφοίτηση 2015

            Αποφοίτηση 2014

             Aποφοίτηση 2013

Λήξη σχολ. έτους 2010-11

Εσωτερικός Κανονισμός Σχολείου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου οφείλουν:

§        Να προσέρχονται εγκαίρως το πρωί στο Σχολείο, πριν την έναρξη των μαθημάτων, και να αποχωρούν από αυτό μόνο μετά τη λήξη των μαθημάτων.

§        Να τηρούν την απαραίτητη προσοχή και σεβασμό κατά τη διάρκεια της πρωινής προσευχής και στη συνέχεια να εισέρχονται σύντομα και με τάξη στις αίθουσες και να περιμένουν τον/την καθηγητή/τρια καθισμένοι στις θέσεις τους.

§        Να είναι επιμελείς και να παρακολουθούν τα μαθήματα, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στους καθηγητές και τους συμμαθητές τους, χωρίς να μιλάνε μεταξύ τους για άσχετα από το μάθημα θέματα, χωρίς να τρώνε ή μασάνε τσίχλα,  χωρίς να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα,  και mp3.

§        Να εξέρχονται σύντομα και με τάξη από τις αίθουσες και να παραμένουν στο χώρο της αυλής του Σχολείου κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, εκτός από τους επιμελητές, που παραμένουν στις αίθουσες για να φροντίζουν για τον αερισμό των αιθουσών, την τακτοποίηση των θρανίων, τον καθαρισμό της έδρας του καθηγητή και για τη φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των μαθητών.

§        Να μη συνομιλούν στην αυλή με εξωσχολικούς που τυχόν βρίσκονται έξω από τον περίβολο του Σχολείου, και να μη συγκεντρώνονται στην πίσω πλευρά των κτηρίων του Σχολείου.

§        Να μην εισέρχονται στο Γραφείο των Καθηγητών, και για οτιδήποτε χρειάζονται να απευθύνονται στους εφημερεύοντες καθηγητές.

§        Να μην εξέρχονται και απομακρύνονται από το Σχολείο κατά τη διάρκεια του ωρολογίου προγράμματος  χωρίς την άδεια του Διευθυντή και των Καθηγητών του Σχολείου.

§        Να μην καπνίζουν στο χώρο του Σχολείου, καθώς το κάπνισμα είναι μια πολύ ανθυγιεινή και κακή συνήθεια.

§        Να μη σταθμεύουν τα δίκυκλα οχήματα τους μέσα στην αυλή του Σχολείου.

§        Να φροντίζουν για τη διατήρηση της καθαριότητας όλων των χώρων του Σχολείου και να μην καταστρέφουν υλικοτεχνικά του αντικείμενα(πόρτες, παράθυρα, πρίζες, θρανία, πίνακα κλπ.)

§        Να έχουν ευπρεπή εμφάνιση και κόσμια συμπεριφορά, να μη μιλάνε χυδαία και υβριστικά, ούτε να μαλώνουν μεταξύ τους.

§        Να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Σχολείου και στις παρελάσεις και στις εθνικές επετείους.

§        Να σέβονται τους Καθηγητές/τριές τους, γενικά το χώρο του Σχολείου, και κυρίως τον εαυτό τους, για να μπορέσουν να διαμορφώσουν μια ακέραια προσωπικότητα και να ενταχθούν αργότερα στην κοινωνία ως σωστοί πολίτες.

 

Η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα βοηθήσει την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου, που είναι πρώτα όφελος των μαθητών/τριών.

 

Σε περίπτωση απείθειας μαθητών/τριών απέναντι στον Εσωτερικό Κανονισμό του Σχολείου, συνέρχεται ο Σύλλογος των Καθηγητών και επιβάλλει τις ανάλογες κυρώσεις.

 

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

      ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE 

  «Το κακό συναπάντημα»

     

    του Ιωάννη Κονδυλάκη

"Ωρωπός 750 π. Χ." 

  Το δράμα των προσφύγων 

       χθές και σήμερα

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου"

της Άλκης Ζέη

 

Η Ε.Μ.Ε. ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ "ΕΥΚΛΕΙΔΗ"