Ένα χριστουγεννιάτικο γκαλά  στο χώρο του Γυμνασίου μας !!

Για πρώτη φορά φέτος  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του σχολείου μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο  Διδασκόντων    διοργάνωσαν χριστουγεννιάτικο μπαζάρ  με χειροποίητες δημιουργίες   φτιαγμένες από γονείς και μαθητές  .

Χριστουγεννιάτικα στολίδια , διακοσμητικά δεντράκια από σύρμα και σπάγκο , υπέροχα φαράσια και καδράκια ,ζωγραφισμένα με την τεχνική του ντεκουπάζ, κηροπήγια, κάρτες , γλυκά του κουταλιού ακόμη και χειροποίητα σαπουνάκια και κοσμήματα !!

Και το καλύτερο; Το μπαζάρ πλαισιώθηκε από μια έκθεση βιβλίου που οργανώθηκε με την υποστήριξη της  βιβλιοθήκης  του σχολείου μας!   Οι μαθητές μας ,είχαν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν δεκάδες  λογοτεχνικά βιβλία και να  τα αγοράσουν σε εκπτωτικές τιμές .                                                                                                              

Το μπαζάρ και η έκθεση βιβλίου άνοιξαν την Κυριακή 11/12 με μία όμορφη απογευματινή εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου,  πλαισιωμένη από χριστουγεννιάτικα τραγούδια της χορωδίας μας και διάφορα εδέσματα!

(Όλα τα έσοδα ενίσχυσαν το ταμείου του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου μας.)

bazar1 bazar10 bazar11 bazar12 bazar13 bazar14 bazar15 bazar16 bazar17 bazar18 bazar19 bazar2 bazar20 bazar21 bazar22 bazar3 bazar4 bazar5 bazar6 bazar7 bazar8 bazar9

bazar23 bazar24 bazar25

 

We have 5 guests and no members online