Εκδήλωση αποχαιρετισμού-αποφοίτησης Ιούνιος 2016

Τελετή αποφοίτησης της Γ΄ γυμνασίου

Ιούνιος 2016
Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Σκάλας Ωρωπού η τελετή αποφοίτησης της Γ΄ γυμνασίου.
To πρώτο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στον Ουίλιαμ Σαίξπηρ με αφορμή τη συμπλήρωση των τετρακοσίων χρόνων από τον θάνατό του και περιλάμβανε μια διαδραστική θεατρική παράσταση από το EnglishTheatreClubμε τίτλο “LadyMacbeth’sDinnerParty” («Το Δείπνο της Λαίδης Μάκβεθ»). Στο δεύτερο μέρος προβλήθηκαν μια ταινία μικρού μήκους, δημιουργία μιας ομάδας μαθητών της Γ΄ γυμνασίου, η οποία διακρίθηκε στον διεθνή διαγωνισμό Γαλλοφωνίας και ένα βίντεο-αφιέρωμα στην τριετή πορεία των τελειόφοιτων μαθητών.

Την εκδήλωση έκλεισαν , ο διευθυντής του σχολείου κ. Ηλιάσκος Ευάγγελος με τον αποχαιρετιστήριο λόγο προς τους μαθητές καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Αυλωνίτη Μπαρμπαριώτη Τζίνα η οποία προσέφερε εκ μέρους του Συλλόγου αναμνηστικά δώρα μαζί με τις ευχετήριες κάρτες από τους καθηγητές του Σχολείου.

Τη γιορτή επιμελήθηκαν οι καθηγήτριες ξένων γλωσσών: κ. Ζεάκη Μαριλένα, κ. Παπαδοπούλου Αναστασία και κ. Παπαρήγα Φωτεινή. Βοήθησαν οι καθηγητές: κ. Φιλιππάτου Μαρία, κ. Λιασή Μαρία και κ. Θεοδοσίου Θεόδωρος.

Τη βραδιά τίμησαν με τη παρουσία τους, ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Ψάλτης Ηρακλής και ο  Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σκάλας Ωρωπού και Νέων Παλατίων κ. Χατζηδημητρίου Ευστράτιος, οι πρώην Διευθυντές του Γυμνασίου, κ. Σγουρομάλλη Σωκράτεια και κ. Τσιριγώτης Χαράλαμπος Ωρωπού καθώς επίσης  οι πρόεδροι του Τ.Δ. Σκάλας Ωρωπού κ. Φαφούτης Ιωάννης.και Νέων Παλατίων κ. Καζαμίας Αντώνης.

    

 

We have 30 guests and no members online